dimarts, 15 de setembre del 2009

EXPOSICIÓ DE TITELLES A CAN NINETES
















EXPOSICIÓ OBERTA TOT EL MES DE SETEMBRE

Benvolguts amics i amigues,

Després d'un any de treball i un agost molt intens, coincidint amb la Festa Major de Santa Eugènia de Ter, ens fa il·lusió convidar-vos a la inauguració de l'exposició de titelles eugenials, acompanyades d'altres amb un llarg currículum laboral al T.E.I. de Sant Marçal i la Finestra Imaginària. L'exposició no hagués estat possible sense la participació dels nostres infants, professionals i pares i mares que els han acompanyat en el procés creatiu. Però també han estat imprescindibles Montse, Dolors, Ruth, Isa, Marisa, Lluís i Margarida que han fet possible que la sala d'exposicions sigui un espai imaginari on el/la titella és el/la rei/reina. Així doncs, l'Associació de Veïns Santa Eugènia de Ter es complau a convidar-vos a la inauguració de l'expo i mostra de titelles que té lloc dimecres -9 de setembre- a les 6 de la tarda, al Centre cívic de Santa Eugènia, Can Ninetes.
Amb el desig de trobar-nos-hi tots plegats, rebeu una salutació cordial.
M. Àngels Herraiz, de l'AV Santa Eugènia de Ter







S'HA ACABAT LA MOSTRA


Efectivament, s'ha acabat la Mostra, tres dies amb tres espectacles molt interessants i de moltíssima qualitat que han fet gaudir i en molts casos descobrir els titelles a molts eugeniencs i eugenienques. Ha estat la primera. Esperem que el proper any puguem ampliar el nombre d'espectacles i sobretot la participació també amb tallers i cursos i amb l'exposició que segurament podrem tornar a preparar amb l'ajuda de totes les escoles, nens i nenes, ampas i centres oberts que s'hi vulguin apuntar.








Volem agraïr-vos la vostra assistència i us encoratgem a parlar-ne amb els amics i parents per crear una xarxa de sensibilització envers els titelles que ens permeti continuar.

De nou, gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 

free counter