dimarts, 15 de setembre de 2009

EXPOSICIÓ DE TITELLES A CAN NINETES
EXPOSICIÓ OBERTA TOT EL MES DE SETEMBRE

Benvolguts amics i amigues,

Després d'un any de treball i un agost molt intens, coincidint amb la Festa Major de Santa Eugènia de Ter, ens fa il·lusió convidar-vos a la inauguració de l'exposició de titelles eugenials, acompanyades d'altres amb un llarg currículum laboral al T.E.I. de Sant Marçal i la Finestra Imaginària. L'exposició no hagués estat possible sense la participació dels nostres infants, professionals i pares i mares que els han acompanyat en el procés creatiu. Però també han estat imprescindibles Montse, Dolors, Ruth, Isa, Marisa, Lluís i Margarida que han fet possible que la sala d'exposicions sigui un espai imaginari on el/la titella és el/la rei/reina. Així doncs, l'Associació de Veïns Santa Eugènia de Ter es complau a convidar-vos a la inauguració de l'expo i mostra de titelles que té lloc dimecres -9 de setembre- a les 6 de la tarda, al Centre cívic de Santa Eugènia, Can Ninetes.
Amb el desig de trobar-nos-hi tots plegats, rebeu una salutació cordial.
M. Àngels Herraiz, de l'AV Santa Eugènia de TerS'HA ACABAT LA MOSTRA


Efectivament, s'ha acabat la Mostra, tres dies amb tres espectacles molt interessants i de moltíssima qualitat que han fet gaudir i en molts casos descobrir els titelles a molts eugeniencs i eugenienques. Ha estat la primera. Esperem que el proper any puguem ampliar el nombre d'espectacles i sobretot la participació també amb tallers i cursos i amb l'exposició que segurament podrem tornar a preparar amb l'ajuda de totes les escoles, nens i nenes, ampas i centres oberts que s'hi vulguin apuntar.
Volem agraïr-vos la vostra assistència i us encoratgem a parlar-ne amb els amics i parents per crear una xarxa de sensibilització envers els titelles que ens permeti continuar.

De nou, gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari

 

free counter